Onze kandidaten voor de verkiezingen

Gemeenteraad

1. Frank CREYELMAN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Dendermonde

“Het cordon sanitaire zorgt misschien voor een zekere metaalmoeheid bij de kiezers, maar men vergist zich. Het cordon houdt het Vlaams Belang enkel weg van de postjes, maar niet van de macht om te veranderen. Zou de onveiligheid in Mechelen zijn aangepakt zonder Vlaams Belang? Of de verloedering van de binnenstad? En wie anders dan het Vlaams Belang durft de islamisering aan te pakken?”

2. Catherine FRANCOIS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

”Ik hou mij in de eerste plaats bezig met de belangen van de handelaars. Zo probeer ik bvb. het stadsbestuur te overtuigen om geen festiviteiten te organiseren op top-koopdagen of bij openbare werken te veel hinder te veroorzaken. Ook de veiligheid van de klanten en de winkeliers draagt mijn belangstelling weg. Los daarvan hou ik mij ook bezig met de kleine en grote belang van Muizen.”
 • Laurierlaan 2 A
  2812 Muizen
 • Beroep: bediende

3. Hans KELDERMANS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Mechelen

“Wij erkennen dat een Arabisch meubelstuk een meerwaarde aan ons interieur kan geven. Het kan echter niet de bedoeling dat iemand ons zou dwingen de helft van het meubilair te vervangen door Arabische meubels of het ganse interieur aan te passen aan dat ene Arabische meubelstuk. Dan is ons huis niet meer herkenbaar als onze eigen woonst”

4. Ingrid KLUPPELS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Mechelen

"Laat het OCMW weerkeren naar haar kerntaak en stop het pamperen van vreemdelingen! Geef onze oudere bevolking waar ze recht op hebben …. een betaalbare oude dag! Laat hun kinderen, die vaak zelf veel kosten hebben, niet opdraaien voor het onderhoud van hun ouders. Stop ook het massaal pamperen van OCMW-cliënten. Een groot deel ervan zet ons gewoon in het zak. Wij trappen er met open ogen in! Het wordt tijd dat het OCMW nu eindelijk eens echte controles gaat uitvoeren. Deze meerderheid keurde mijn voorstel voor het oprichten van een controle cel binnen het OCMW af. Dit heeft de Mechelaars al veel geld gekost hetgeen blijkt uit dossiers waar fraude wordt ontdekt.”
 • Ter Doncklaan 41
  2812 Muizen
 • Beroep: bediende

5. Lieven VAN HAELST

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Brussel

”Ik ben Vlaams Blok/Belang militant van het eerste uur. Van jongs af aan heb ik alle Vlaamsnationalistische watertjes doorzwommen: van de jeugdbeweging VNJ tot de studentenbeweging NSV en de Vlaams Blok Jongeren. Ik ben lid van vele Vlaamsnationale verenigingen. Als geboren Brusselaar ken ik de problemen van vervreemding en verloedering en wil ik Mechelen dat met een hoger aantal allochtonen dan de gemiddelde Vlaamse centrumstad kampt, hiervoor behoeden. Als jonge vader van drie kinderen ben ik - zoals elke ouder - bezorgd om hun toekomst: thema’s als onderwijs, veiligheid en betaalbaar wonen liggen mij nauw aan het hart.”

6. Monique VAN GENECHTEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

”Na 37 jaar actief te zijn geweest in de privé-sektor. sta ik op het randje van mijn brugpensioen. De energie die ik nog in meer dan voldoende mate heb, wil ik nu besteden aan de belangen van de Mechelaar. Veiligheid, leefbaarheid en sociale rechtvaardigheid staan bovenaan de lijst. Eigen volk eerst is de prioriteit. Vandalisme, sluikstorten en alle vormen van overlast moeten -zonder uitzondering- efficiënt worden aangepakt. Als de Mechelaars mij de kans geven, wil ik daarvoor gaan.”

7. Luc BAUWERAERTS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

“Ik ben vooral begaan met de sociale voorzieningen voor onze eigen mensen. Dat is trouwens ook iets waar ik mij beroepshalve bij de NMBS holding veel mee bezig hou. Als de kiezer mij de kans geeft, wil ik ook het goede werk van Louis Goovaerts die met hart en ziel de belangen van Hombeek, Leest en Heffen ter harte neemt in de gemeenteraad verder zetten.”

8. Ann DE PRINS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

"Informatie, communicatie en inspraak zijn onontbeerlijk in een goed bestuurde stad. Vaak worden projecten doorgedrukt zonder de wijkbewoners - voldoende - te informeren of inspraak te geven. Nochtans kennen zij hun wijken het beste. Jongeren zitten vol toekomstplannen en weten hoe hun latere leefomgeving er moet uitzien. Ouderen hebben dan weer een schat aan kennis die niet verloren mag gaan. Luisteren naar de Mechelaar is dus van het grootste belang. En dat is wat het Vlaams Belang al jaren doet: luidop zeggen wat de mensen stilletjes denken. En dat zullen we blijven doen. Ook na 14 oktober."

9. Joost WEYTS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

”Als OCMW-raadslid vind ik het belangrijk dat ook de oudere Mechelaars zich blijven thuis voelen in onze stad.   Initiatieven die het thuis wonen als oudere vergemakkelijkt dienen behouden te blijven en indien mogelijk nog uitgebreid; denken we maar aan de maaltijdbedeling, schoonmaakhulp en gezinszorg.  Het bestaan van de diverse dienstencentra, bv. De Rooster en Den Abeel, dient te worden bekendgemaakt bij een breder publiek.
Het woonzorgcentrum ‘Hof van Egmont’ dient in de toekomst omgevormd worden tot een eigentijdse woonzorgsite met o.a. serviceflats en dagverzorgingscentra. Een OCMW-uitkering dient alleen voor diegenen die het echt nodig hebben.  Fraude hieromtrent moet effectiever bestreden worden.”
 • Frans Halsvest 49
  2800 Mechelen
 • Beroep: notarisklerk

10. Sylvia GYSEMANS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

" Vanuit mijn opleiding ben ik vooral bezig met de senioren daarom zetel ik ook in de commissie welzijn en algemene zaken veiligheid. Ik heb nog altijd de indruk dat ze onze oudere Mechelaars te snel in een rusthuis steken terwijl ze veel actiever zijn dan vroeger. Daarom vind ik veiligheid en welzijn heel belangrijk voor onze ouderen zodat ze zich veilig kunnen verplaatsen in hun wijk. Er zijn zoveel mogelijkheden om ze te helpen en daarvoor ga ik.”

11. Koen BOSMAN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Mechelen

"Ik heb vanuit mijn familiale achtergrond de sociale bewogenheid en de Vlaamse idealen met de paplepel meegekregen. Mijn vader was één van de eersten die in Mechelen de kaart trok van het Vlaams Blok/Belang en het zelfs bracht tot senator. Ook mijn moeder zat een tijdlang in de Mechelse gemeenteraad. Het engagement dat zij aan de dag legden en leggen werkt aanstekelijk. Vandaar dat ik mij ook politiek wil engageren. Niet voor de postjes, want die zijn er bij het Vlaams Belang niet te rapen, maar voor de mensen, voor Mechelen."
 • Veldenstraat 95
  2800 Mechelen
 • Beroep: ambtenaar FOD Financiën

12. Nelly MAESEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

"Het Vlaams Belang is voor mij de verpersoonlijking van de échte volkspartij. Bij ons geen BV’s, Bekende Vlamingen, maar GV’s, Gewone Vlamingen, die het opnemen voor andere gewone Vlamingen. Vanuit mijn vroeger beroep als bejaardenhelpster ken ik goed de bekommernissen van de senioren. Wat ouder worden is in deze maatschappij enkel draaglijk als men een sociaal vangnet heeft of kan rekenen op zijn familie. veel senioren moeten het met een karig pensioen doen. Ondertussen dreigt ons sociaal systeem in mekaar te storten door een toevloed aan vreemdelingen die nog nooit één euro hebben bijgedragen. Dat is manifest onrechtvaardig. Alleen het Vlaams Belang durft dat te zeggen.”
 • Koningin Astridlaan 138/702
  2800 Mechelen
 • Tel. 015/26.05.87
 • E-post: nelly.maesen@telenet.be
 • Beroep: bejaardenhelpster op rust

13. Louis GOOVAERTS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Hombeek

“Iedereen kent me in mijn geboortedorp Hombeek als diegene die de problemen van Hombeek, Leest en Heffen systematisch op de agenda van de gemeenteraad plaatst. O.a. de wateroverlast die de laatste jaren Hombeek trof werd door mij meermaals aangekaart op de raad. Daar dient de raad voor: niet voor de politieke spelletjes tussen meerderheid en oppositie maar om de stad zo goed mogelijk te besturen en de echte problemen van de mensen aan te pakken.”

15. Piet VAN ITTERBEECK

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Mechelen

”Als mensen zich veilig voelen op straat leeft een stad op. De economie groeit, de horeca floreert, mensen komen terug naar de stad wonen en zorgen voor een sociaal klimaat dat aangenaam is. Mechelen heeft alle troeven mee. Enkel de multiculturele nachtmerrie schept problemen. Laten we daar wat aan doen door duidelijk te maken dat Mechelen een Vlaamse stad is en door in te zetten op ONS cultureel erfgoed. De cavalcade geeft ons volgend jaar een goede kans om Mechelen in de verf te zetten. En even eerlijk zijn, JA aan een sterke politiemacht, maar niet enkel om de stadskas te spijzen met idiote GASboetes. Gerichte acties tegen rondtrekkende bendes, asociale hangjongeren en andere echte overlast, dat wil de Mechelaar.”

16. Kimberley DE SOUTER

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Mechelen

“Het zal mijn tijd wel duren. Wel, ik ben nog jong, mijn tijd zal het NIET duren. Hoe lang al worden wij als moderne jonge vrouwen lastig gevallen of nageroepen door groepjes moslims, die zich de koning van de straat wanen. Hoe lang zal het nog duren voor we effectief worden aangevallen en voor we de straat niet meer op durven? In sommige wijken van Londen is de shariawetgeving reeds ingevoerd en mogen vrouwen niet meer zonder hoofddoek of erger de straat op. Ik wil niet wachten tot het zover is. Daarom sta ik op de lijst van het Vlaams Belang.”

17. Ronald VAN DEN BRANDE

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Vaartdijk 6
  2800 Mechelen
 • Beroep: veiligheidsagent

18. Chantal RUYTJENS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Nicolaas Van Der Vekenstraat 4
  2800 Mechelen
 • Beroep: bediende

19. Julien VERSCHUEREN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Mechelen

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Van der Verkenstraat 4
  2800 Mechelen
 • Beroep: bediende

20. Brigitte NIJSTEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00 te Mechelen

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Kleine Heide 33
  2811 Leest
 • Beroep: bediende

21. Victor RONDAS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00
 • Mahatma Gandhistraat 37/1
  2800 Mechelen
 • Beroep: gepensioneerde

22. Geertrui VANHAVERBEKE

Geboren in 0000-00-00 00:00:00
 • Louizastraat 24
  2800 Mechelen
 • Beroep: Huisvrouw

23. Rik VAN NIEUWENBORGH

Geboren in 0000-00-00 00:00:00
 • Schuttersvest 88/1
  2800 Mechelen
 • Beroep: gepensioneerde

24. Nancy NIJSTEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Delanghestraat 5/201
  2800 Mechelen
 • Beroep: bediende

25. Theodoor VAN DEN HEUVEL

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Leuvensesteenweg 146
  2800 Mechelen
 • Beroep: kinesist met rust

26. Ann VEUGELEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00
 • Mahatma Gandhistraat 37/406
  2800 Mechelen
 • Beroep: huishoudhulp

27. Mathilde BERNAERTS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Toekomststraat 22
  2812 uizen
 • Beroep: gepensioneerde

28. Michel SAEY

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!

29. Carine HOFMANS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Kerkenbos 17
  2812 Muizen
 • Beroep: huisvrouw

30. Erik DAANS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Begijnenstraat 52 bus 4
  2800 Mechelen
 • Beroep: tuinaanlegger

31. Gerda SLUYTS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Muizenhoekstraat 34
  2812 Muizen
 • Beroep: bediende

32. Steven DE MAEYER

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Nonnenstraat 24/202
  2800 Mechelen
 • Beroep: arbeider

33. Jeanine VEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00
 • Vaartdijk 6
  2800 Mechelen
 • Beroep: bejaardenhelpster met rust

34. Chrisitiane KENIS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Ziekeliedenstraat 18/2
  2800 Mechelen
 • Beroep: horeca

35. Richard BOSMAN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Hendrik consciencestraat 25/101
  2800 Mechelen
 • Beroep: bediende

36. Pascale VANMEENEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00
 • Hoogstraat 6
  2800 Mechelen
 • Beroep: kinderverzorgster

37. Jef VERSTRAETEN

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Hovenierstraat 10
  2800 Mechelen
 • Beroep: bediende-technicus

38. Estelle SANDERS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Olivetenvest 37/303
  2800 Mechelen
 • Beroep: gepensioneerde

39. Willy VAN KELST

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • K. Astridlaan 138/702
  2800 Mechelen
 • Beroep: politieinspecteur met rust

40. Beatrice VAN LANGENHOVE

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Veemarkt 50
  2800 Mechelen
 • Beroep: tolk

41. Leona BEECKMANS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00
 • Hombekerkouter 7
  2811 Hombeek
 • Beroep: café uitbaatster

42. Marie-Lou VAN MALDER

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

Voor een veilig Mechelen.

Voor een Vlaams Mechelen.

Voor een goed bestuurd Mechelen.

Voor  onze westerse normen en waarden.

Voor een beleid met gezond verstand!
 • Lijsterstraat 7/601
  2800 Mechelen
 • Beroep: gepensioneerd zaakvoerster

43. Willem KLUPPELS

Geboren in 0000-00-00 00:00:00

”Als geboren en getogen Mechelaar koos ik jaren geleden voor het Vlaams Belang. Dat was geen gemakkelijke maar wel een logische keuze: ik zag mijn stad altijd meer verkommeren, de onveiligheid en de vervreemding toenemen. Wat toen een logische keuze was is het vandaag nog altijd. Dankzij Vlaams Belang werd de onveiligheid aangepakt en kwam de herwaardering van de stadskern op gang. Dankzij Vlaams Belang zal morgen de strijd tegen de islamisering een punt op de agenda zijn. Wij zijn er niet voor de postjes, maar voor U.”

 • O.L.Vrouwestraat 74/2
  2800 Mechelen
 • Tel. 015/34.86.41
 • E-post: kluppels@pandora.be
 • Beroep: zaakvoerder met rust

Wil u ook een webstek als deze voor uw afdeling, district, koepel of regio?